Hoe krijg ik olievlekken uit mijn tegels?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe krijg ik olievlekken uit mijn tegels?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Wat is uw go-to methode voor hardnekkige vlekken verwijderen van olie uit tegels?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago

Hi, olievlekken kunnen lastig zijn om uit tegels te krijgen, maar ze zijn niet onmogelijk te verwijderen. Hier zijn een paar methoden die voor u kunnen werken:

- Probeer een Mr. Clean Magic Eraser te gebruiken. Maak de gum nat en wrijf ermee over de olievlek totdat deze weg is.
- Als de Magic Eraser niet werkt, gebruik dan wat afwasmiddel en water. Meng een beetje afwasmiddel met wat water, giet dit over de olievlek en laat het ongeveer 10 minuten zitten. Gebruik een schrobber om de vlek te schrobben tot hij weg is.
- Als geen van deze methodes werkt, kunt u ook proberen WD-40 of verfverdunner te gebruiken om de olievlek te verwijderen.

AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om olievlekken uit tegels te krijgen: - Probeer een Mr. Clean Magic Eraser te gebruiken. Maak de gum nat en wrijf er voorzichtig mee over de vlek.
- Een andere optie is het gebruik van WD-40. Spuit de WD-40 op een schone doek en wrijf hiermee over de vlek totdat deze weg is.
- Als geen van deze methoden werkt, kunt u proberen gedenatureerde alcohol of aceton te gebruiken. Wees heel voorzichtig met deze chemicaliën, want ze kunnen het oppervlak van uw tegels beschadigen als ze niet correct worden gebruikt.