Hoe kan je een balpen vlek verwijderen?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kan je een balpen vlek verwijderen?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Kinderen blijven kinderen - ongelukjes gebeuren. Hoe krijg je balpen vlek uit je kleding?
2 Antwoorden
AvatarNoah Staf answered 2 jaar ago
Hallo, het kan ook een volwassene overkomen, zoals ik aan het werk soms.
Er zijn een paar manieren om vlekken van balpennen te verwijderen. Welke manier het meest effectief is, hangt af van het soort stof of het oppervlak waarop de vlek zit.
Eén manier om balpeninkt te verwijderen is het gebruik van haarlak. Spuit de haarlak direct op de vlek en laat het een paar minuten zitten. Dep de vlek vervolgens met een papieren handdoek of doek. Herhaal dit tot de vlek weg is.

Een andere manier om balpeninkt te verwijderen is het gebruik van alcohol. Bevochtig een doek met alcohol en wrijf ermee over de vlek tot deze verdwenen is. U kunt ook proberen wrijfalcohol op de vlek te spuiten en deze vervolgens met een papieren handdoekje of doekje uit te wrijven.
Als geen van beide
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Balpenvlekken kunnen worden verwijderd met alcohol op een doekje. Als de vlek net is ontstaan, dept u de vlek eerst af met een papieren doekje om overtollige inkt te verwijderen. Bevochtig vervolgens een doekje met alcohol en wrijf het voorzichtig in de vlek. Herhaal dit indien nodig. Spoel de vlek ten slotte af met koud water en dep hem droog.