Hoe kan ik zwarte vlekken in de badkamer schoonmaken?

VragenCategorie: Vlekken verwijderenHoe kan ik zwarte vlekken in de badkamer schoonmaken?
AvatarFinn Staf asked 2 jaar ago
Heb je ooit zwarte vlekken in de badkamer moeten schoonmaken? Wat is jouw geheim voor deze hardnekkige vlekken verwijderen?
2 Antwoorden
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Hi Finn, met een beetje moeite en het juiste gereedschap is het gemakkelijk om zwarte vlekken uit uw badkamer te krijgen. Hier zijn een paar tips:   - Begin met het schrobben van de vlek met een borstel of tandenborstel.   - Als dat niet werkt, kunt u een schoonmaakmiddel op basis van bleekmiddel of ammoniak gebruiken. Zorg ervoor dat u de gebruiksaanwijzing zorgvuldig leest en draag altijd handschoenen bij het gebruik van deze producten.   - Als al het andere niet werkt, kunt u een puimsteen gebruiken om de vlek weg te schrobben.
AvatarJanneke Staf answered 2 jaar ago
Zwarte vlekken in de badkamer worden vaak veroorzaakt door water en minerale afzettingen. De beste manier om ze schoon te maken is met een mengsel van azijn en zuiveringszout. Om het mengsel te maken, mengt u 1/2 kopje azijn met 1/4 kopje zuiveringszout. Breng het aan op de vlekken en laat het ongeveer 15 minuten zitten. Schrob de vlekken vervolgens met een borstel of spons. Spoel het gebied af met water en droog het met een handdoek.