Hoe kan ik zelf deodorant maken of deorollers hergebruiken?

VragenCategorie: DiversenHoe kan ik zelf deodorant maken of deorollers hergebruiken?
AvatarGast asked 2 jaar ago
  1. Heb je ooit je eigen deodorant gemaakt? Zo ja, kan je ons vertellen hoe?
3 Antwoorden
LeviLevi Staf answered 2 jaar ago
Als je je eigen deodorant wilt maken of oude deorollers wilt recyclen, zijn er een paar dingen die je moet doen. Verzamel eerst een paar lege deodorantrollers en maak ze schoon. Je kunt dit doen door ze onder heet water te laten lopen en dan een tandenborstel te gebruiken om de resten te verwijderen. Smelt vervolgens wat bijenwas en doe dit in een kom met wat kokosolie en sheaboter. Roer tot de ingrediënten zijn gecombineerd en voeg dan je favoriete essentiële olie toe voor de geur. Giet het mengsel in de schone deo rollers en laat ze afkoelen voor gebruik.
LucasLucas Staf answered 2 jaar ago
Deodorant is een van die dingen waar je van houdt of die je haat. Sommige mensen kunnen niet zonder, terwijl anderen het een overbodige stap in hun schoonheidsritueel vinden. Als je in de laatste categorie valt, dan ben je misschien geïnteresseerd in het maken van je eigen deodorant of het hergebruiken van deo rollers.
AvatarSem Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je je eigen deodorant kan maken. Je kan een kant-en-klare basis kopen en essentiële oliën toevoegen om je gewenste geur te creëren, of je kan een volledig zelfgemaakte versie maken met ingrediënten zoals zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Als je deodorantrollers wilt hergebruiken, verwijder je gewoon de lege kern uit de roller