We gaan de winterperiode in en het wordt weer kouder. Hoe heerlijk is het om thuis de houtkachel te laten branden, de kerstboom op te tuigen voor de gezelligheid en heerlijk onder een warme deken op de bank te genieten van een warme kop chocomelk of thee. De maand december staat natuurlijk in het teken van kerstcadeaus en eindejaarsgeschenken. Weet je nog niet wat je gaat geven? We hebben een aantal cadeaus geselecteerd welke bij iedereen in de smaak vallen.

Mokken met opdruk

Mokken zijn niet alleen een leuk, maar ook een praktisch geschenk. Uit een mok kun je je favoriete drank drinken. Of het nu een mok voor je koffie, thee of een andere warme drank is de meeste mensen gebruiken mokken dagelijks. Echter is het de kunst om een origineel cadeau te geven, dus wij adviseren om de mokken te voorzien van een opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een liefdevolle tekst, een leuke afbeelding of de naam van de ontvanger. Hierbij kan je gebruik maken van verschillende lettertypes en stijlen. Bedrukte mokken zijn unieke en tijdloze cadeaus om te geven.

Elektrische deken

Veel mensen hebben tegenwoordig een elektrische deken. Deze deken houdt je heerlijk warm tijdens de koude winterperiode. Je kan hem op je stoel plaatsen, over je heen leggen op de bank of in bed gebruiken. Niet alleen is een elektrische deken heerlijk warm, het heeft ook andere voordelen. Heb je bijvoorbeeld last van je spieren, dan verlicht warmte de spierpijn. Daarnaast helpt het om beter te ontspannen en eenvoudiger in slaap te komen. Dat betekent dat je slaapkwaliteit verbetert. Wil je de ontvanger van het cadeau een gezellige en warme ervaring bieden, dan is een elektrische deken het ideale cadeau.

Geborduurde mutsen

Een ander cadeau dat je warm houdt is een muts. Het beschermt je hoofd en oren tegen de kou. Niet alleen is een muts in de winter noodzakelijk, het is ook een fashion item. Personaliseer de muts door te kiezen voor een mooie opdruk. Laat mutsen borduren met logo of een leuke tekst zodat je er echt een eye catcher van maakt.

Warme sokken

Met warme voeten maak je iedereen blij. Sokken zijn daarom een geschikt eindejaarscadeau. Ze komen altijd van pas en zijn functioneel. Niet alleen zitten sokken lekker warm, maar ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in de leukste prints. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor duurzame sokken, zoals biologisch katoen of bamboe. Bamboe is hypoallergeen, wat betekent dat mensen met een gevoelige huid ook deze sokken zorgeloos kunnen dragen. Bijkomend voordeel: bamboe heeft een antibacteriële werking.