1. Bekend
  2. Rihanna

Vermogen Rihanna

1,4 miljard USD

Geboorteplaats

Barbados

Geboorte datum

20 februari 1988

Woonplaats

Barbados

Beroep

zangeres

Bekend van

Zingen

Nationaliteit

Barbadiaanse

Rihanna

Wanneer je een favoriete celebrity hebt, wil je vast wel weten wat ze dan precies verdienen. De kans is dan groot dat je het interessant vindt wat het vermogen van Rihanna is. Dit is dan ook precies de reden waarom wij research hebben gedaan naar het vermogen van Rihanna. We hebben dan ook een goed beeld kunnen scheppen van het vermogen van Rihanna. 

We hebben heel wat bedragen gebruikt. De bedragen die we hebben gebruikt zijn geen officiële bedragen. Het zijn dan ook altijd schattingen. Aan de hand van de schattingen hebben we een goed beeld gekregen wat Rihanna precies voor een vermogen heeft. Omdat het schattingen zijn, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Wij kunnen niet exact weten wat de inkomsten zijn.

Rihanna, wie is dit precies?

Iedereen heeft vast wel eens gehoord van Rihanna. Wie is dit precies? Rihanna is een celebrity die geboren is op 20 februari 1988. De geboorteplaats van Rihanna is Barbados. De nationaliteit van Rihanna is Barbadiaanse .

Rihanna is bekend van Zingen. Hierdoor kennen de meeste mensen Rihanna ook wel. Rihanna werkt als zangeres. Uiteraard is dit niet het enige wat Rihanna heeft gedaan. Vroeger deed Rihanna zangeres. Doordat Rihanna Zingen heeft gedaan, is Rihanna bekend geworden.

Wat is het vermogen van Rihanna?

Na veel research gedaan te hebben, hebben we een schatting van het vermogen van Rihanna kunnen maken. Alle bedragen die Rihanna door de jaren heen heeft verdiend, worden dan eenvoudig bij elkaar opgeteld. Dit vermogen is natuurlijk ontstaan doordat Rihanna als zangeres werkt.

Het is een schatting wat Rihanna precies verdient heeft. Rihanna heeft in deze tijd natuurlijk ook geld uitgegeven en misschien wel meer verdient dan dat wij weten. Het vermogen moet hierdoor altijd een schatting blijven, omdat wij hier geen compleet beeld van hebben.

Wat verdient Rihanna per jaar?

Wanneer je een schatting hebt van het vermogen van Rihanna, kun je ook berekenen wat Rihanna per maand verdient. Dit varieert uiteraard wel per maand, omdat niet elke maand hetzelfde bedrag verdient wordt. Het geschatte jaarlijks inkomen van Rihanna is 993 miljoen euro.

Dit beeld hebben wij compleet kunnen maken door de verschillende bronnen de we hebben. Het is altijd een schatting en wij weten dus niet precies wat Rihanna verdient. Aan de hand van de informatie die wij krijgen, kunnen we altijd uitrekenen wat Rihanna ongeveer zal verdienen. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. 

Hoeveel verdient Rihanna iedere maand?

Het jaarlijks inkomen van Rihanna is geschat op een bedrag van 993 miljoen euro. Dit is voor ons erg eenvoudig om per jaar uit te rekenen. Je deelt dan het jaarlijksinkomen gewoon door 12. Hierdoor kun je berekenen wat Rihanna per maand zal kunnen verdienen.  Het maandelijksinkomen van Rihanna zal ongeveer Unknown kunnen zijn.

Dit is een schatting die we aan de hand van de bekendheid van Rihanna hebben kunnen maken. Verder verdient Rihanna natuurlijk vanuit zangeres. Per maand kan het sterk wisselen wat Rihanna precies verdient. Daarom kunnen wij alleen schattingen weergeven door naar het vermogen van Rihanna te kijken.

Hoe kennen we Rihanna?

Rihanna kennen we van Zingen. Dit is dan ook de reden dat heel wat mensen Rihanna kennen. Doordat Rihanna bekend is geworden, gaan mensen op onderzoek uit naar het vermogen van Rihanna. Alles wat je over een celebrity kan vinden, vinden mensen al snel erg interessant.

Wat is het algehele vermogen van Rihanna?

We zijn uiteraard allemaal nieuwsgierig naar het algehele vermogen van Rihanna. Het vermogen wat wij uit onze bronnen hebben op kunnen maken is 1,4 miljard USD . Dit is het vermogen wat Rihanna waarschijnlijk met alle werkzaamheden als zangeres heeft verdiend.

Het is goed om te onthouden dat Rihanna nooit heeft vertelt wat er verdient wordt. Hierdoor is alles wat wij hier aan cijfers vaststellen een schatting. De meeste bekendheden zullen niet zo snel vertellen wat ze verdienen. Daarom kunnen hier geen rechten aan ontleed worden.

Andere bekende celebrity's: