1. Bekend
  2. Raymond van Barneveld

Vermogen Raymond van Barneveld

€4.013.555

Geboorteplaats

Den Haag

Geboorte datum

20 april 1967

Woonplaats

Nederland

Beroep

Darter

Bekend van

Darter Kampioen

Nationaliteit

Nederlander

Raymond van Barneveld

Wanneer je een favoriete celebrity hebt, wil je vast wel weten wat ze dan precies verdienen. De kans is dan groot dat je het interessant vindt wat het vermogen van Raymond van Barneveld is. Dit is dan ook precies de reden waarom wij research hebben gedaan naar het vermogen van Raymond van Barneveld. We hebben dan ook een goed beeld kunnen scheppen van het vermogen van Raymond van Barneveld. 

We hebben heel wat bedragen gebruikt. De bedragen die we hebben gebruikt zijn geen officiële bedragen. Het zijn dan ook altijd schattingen. Aan de hand van de schattingen hebben we een goed beeld gekregen wat Raymond van Barneveld precies voor een vermogen heeft. Omdat het schattingen zijn, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Wij kunnen niet exact weten wat de inkomsten zijn.

Raymond van Barneveld, wie is dit precies?

Iedereen heeft vast wel eens gehoord van Raymond van Barneveld. Wie is dit precies? Raymond van Barneveld is een celebrity die geboren is op 20 april 1967. De geboorteplaats van Raymond van Barneveld is Den Haag. De nationaliteit van Raymond van Barneveld is Nederlander.

Raymond van Barneveld is bekend van Darter Kampioen. Hierdoor kennen de meeste mensen Raymond van Barneveld ook wel. Raymond van Barneveld werkt als Darter. Uiteraard is dit niet het enige wat Raymond van Barneveld heeft gedaan. Vroeger deed Raymond van Barneveld Darter. Doordat Raymond van Barneveld Darter Kampioen heeft gedaan, is Raymond van Barneveld bekend geworden.

Wat is het vermogen van Raymond van Barneveld?

Na veel research gedaan te hebben, hebben we een schatting van het vermogen van Raymond van Barneveld kunnen maken. Alle bedragen die Raymond van Barneveld door de jaren heen heeft verdiend, worden dan eenvoudig bij elkaar opgeteld. Dit vermogen is natuurlijk ontstaan doordat Raymond van Barneveld als Darter werkt.

Het is een schatting wat Raymond van Barneveld precies verdient heeft. Raymond van Barneveld heeft in deze tijd natuurlijk ook geld uitgegeven en misschien wel meer verdient dan dat wij weten. Het vermogen moet hierdoor altijd een schatting blijven, omdat wij hier geen compleet beeld van hebben.

Wat verdient Raymond van Barneveld per jaar?

Wanneer je een schatting hebt van het vermogen van Raymond van Barneveld, kun je ook berekenen wat Raymond van Barneveld per maand verdient. Dit varieert uiteraard wel per maand, omdat niet elke maand hetzelfde bedrag verdient wordt. Het geschatte jaarlijks inkomen van Raymond van Barneveld is niet bekend.

Dit beeld hebben wij compleet kunnen maken door de verschillende bronnen de we hebben. Het is altijd een schatting en wij weten dus niet precies wat Raymond van Barneveld verdient. Aan de hand van de informatie die wij krijgen, kunnen we altijd uitrekenen wat Raymond van Barneveld ongeveer zal verdienen. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. 

Hoeveel verdient Raymond van Barneveld iedere maand?

Het jaarlijks inkomen van Raymond van Barneveld is geschat op een bedrag van niet bekend. Dit is voor ons erg eenvoudig om per jaar uit te rekenen. Je deelt dan het jaarlijksinkomen gewoon door 12. Hierdoor kun je berekenen wat Raymond van Barneveld per maand zal kunnen verdienen.  Het maandelijksinkomen van Raymond van Barneveld zal ongeveer Unknown kunnen zijn.

Dit is een schatting die we aan de hand van de bekendheid van Raymond van Barneveld hebben kunnen maken. Verder verdient Raymond van Barneveld natuurlijk vanuit Darter. Per maand kan het sterk wisselen wat Raymond van Barneveld precies verdient. Daarom kunnen wij alleen schattingen weergeven door naar het vermogen van Raymond van Barneveld te kijken.

Hoe kennen we Raymond van Barneveld?

Raymond van Barneveld kennen we van Darter Kampioen. Dit is dan ook de reden dat heel wat mensen Raymond van Barneveld kennen. Doordat Raymond van Barneveld bekend is geworden, gaan mensen op onderzoek uit naar het vermogen van Raymond van Barneveld. Alles wat je over een celebrity kan vinden, vinden mensen al snel erg interessant.

Wat is het algehele vermogen van Raymond van Barneveld?

We zijn uiteraard allemaal nieuwsgierig naar het algehele vermogen van Raymond van Barneveld. Het vermogen wat wij uit onze bronnen hebben op kunnen maken is €4.013.555. Dit is het vermogen wat Raymond van Barneveld waarschijnlijk met alle werkzaamheden als Darter heeft verdiend.

Het is goed om te onthouden dat Raymond van Barneveld nooit heeft vertelt wat er verdient wordt. Hierdoor is alles wat wij hier aan cijfers vaststellen een schatting. De meeste bekendheden zullen niet zo snel vertellen wat ze verdienen. Daarom kunnen hier geen rechten aan ontleed worden.

Andere bekende celebrity's: