1. Bekend
  2. Lisa Marie Presley

Vermogen Lisa Marie Presley

80 miljoen euro

Geboorteplaats

Tennessee

Geboorte datum

1 februari 1968

Woonplaats

Los Angeles

Beroep

zangeres

Bekend van

dochter van Elvis Presley en Priscilla Beaulieu

Nationaliteit

amerikaans

Lisa Marie Presley

Wanneer je een favoriete celebrity hebt, wil je vast wel weten wat ze dan precies verdienen. De kans is dan groot dat je het interessant vindt wat het vermogen van Lisa Marie Presley is. Dit is dan ook precies de reden waarom wij research hebben gedaan naar het vermogen van Lisa Marie Presley. We hebben dan ook een goed beeld kunnen scheppen van het vermogen van Lisa Marie Presley. 

We hebben heel wat bedragen gebruikt. De bedragen die we hebben gebruikt zijn geen officiële bedragen. Het zijn dan ook altijd schattingen. Aan de hand van de schattingen hebben we een goed beeld gekregen wat Lisa Marie Presley precies voor een vermogen heeft. Omdat het schattingen zijn, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Wij kunnen niet exact weten wat de inkomsten zijn.

Lisa Marie Presley, wie is dit precies?

Iedereen heeft vast wel eens gehoord van Lisa Marie Presley. Wie is dit precies? Lisa Marie Presley is een celebrity die geboren is op 1 februari 1968. De geboorteplaats van Lisa Marie Presley is Tennessee. De nationaliteit van Lisa Marie Presley is amerikaans.

Lisa Marie Presley is bekend van dochter van Elvis Presley en Priscilla Beaulieu. Hierdoor kennen de meeste mensen Lisa Marie Presley ook wel. Lisa Marie Presley werkt als zangeres. Uiteraard is dit niet het enige wat Lisa Marie Presley heeft gedaan. Vroeger deed Lisa Marie Presley zangeres. Doordat Lisa Marie Presley dochter van Elvis Presley en Priscilla Beaulieu heeft gedaan, is Lisa Marie Presley bekend geworden.

Wat is het vermogen van Lisa Marie Presley?

Na veel research gedaan te hebben, hebben we een schatting van het vermogen van Lisa Marie Presley kunnen maken. Alle bedragen die Lisa Marie Presley door de jaren heen heeft verdiend, worden dan eenvoudig bij elkaar opgeteld. Dit vermogen is natuurlijk ontstaan doordat Lisa Marie Presley als zangeres werkt.

Het is een schatting wat Lisa Marie Presley precies verdient heeft. Lisa Marie Presley heeft in deze tijd natuurlijk ook geld uitgegeven en misschien wel meer verdient dan dat wij weten. Het vermogen moet hierdoor altijd een schatting blijven, omdat wij hier geen compleet beeld van hebben.

Wat verdient Lisa Marie Presley per jaar?

Wanneer je een schatting hebt van het vermogen van Lisa Marie Presley, kun je ook berekenen wat Lisa Marie Presley per maand verdient. Dit varieert uiteraard wel per maand, omdat niet elke maand hetzelfde bedrag verdient wordt. Het geschatte jaarlijks inkomen van Lisa Marie Presley is $ -16 miljoen.

Dit beeld hebben wij compleet kunnen maken door de verschillende bronnen de we hebben. Het is altijd een schatting en wij weten dus niet precies wat Lisa Marie Presley verdient. Aan de hand van de informatie die wij krijgen, kunnen we altijd uitrekenen wat Lisa Marie Presley ongeveer zal verdienen. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. 

Hoeveel verdient Lisa Marie Presley iedere maand?

Het jaarlijks inkomen van Lisa Marie Presley is geschat op een bedrag van $ -16 miljoen. Dit is voor ons erg eenvoudig om per jaar uit te rekenen. Je deelt dan het jaarlijksinkomen gewoon door 12. Hierdoor kun je berekenen wat Lisa Marie Presley per maand zal kunnen verdienen.  Het maandelijksinkomen van Lisa Marie Presley zal ongeveer Unknown kunnen zijn.

Dit is een schatting die we aan de hand van de bekendheid van Lisa Marie Presley hebben kunnen maken. Verder verdient Lisa Marie Presley natuurlijk vanuit zangeres. Per maand kan het sterk wisselen wat Lisa Marie Presley precies verdient. Daarom kunnen wij alleen schattingen weergeven door naar het vermogen van Lisa Marie Presley te kijken.

Hoe kennen we Lisa Marie Presley?

Lisa Marie Presley kennen we van dochter van Elvis Presley en Priscilla Beaulieu. Dit is dan ook de reden dat heel wat mensen Lisa Marie Presley kennen. Doordat Lisa Marie Presley bekend is geworden, gaan mensen op onderzoek uit naar het vermogen van Lisa Marie Presley. Alles wat je over een celebrity kan vinden, vinden mensen al snel erg interessant.

Wat is het algehele vermogen van Lisa Marie Presley?

We zijn uiteraard allemaal nieuwsgierig naar het algehele vermogen van Lisa Marie Presley. Het vermogen wat wij uit onze bronnen hebben op kunnen maken is 80 miljoen euro. Dit is het vermogen wat Lisa Marie Presley waarschijnlijk met alle werkzaamheden als zangeres heeft verdiend.

Het is goed om te onthouden dat Lisa Marie Presley nooit heeft vertelt wat er verdient wordt. Hierdoor is alles wat wij hier aan cijfers vaststellen een schatting. De meeste bekendheden zullen niet zo snel vertellen wat ze verdienen. Daarom kunnen hier geen rechten aan ontleed worden.

Andere bekende celebrity's: