1. Bekend
  2. Edwin van der Sar

Vermogen Edwin van der Sar

€32 miljoen

Geboorteplaats

Voorhout, The Netherlands

Geboorte datum

29-10-1970

Woonplaats

Noordwijk, The Netherlands

Beroep

Bekend van

Voetbalwereld / directeur van AFC Ajax

Nationaliteit

Nederlandse

Edwin van der Sar

Wanneer je een favoriete celebrity hebt, wil je vast wel weten wat ze dan precies verdienen. De kans is dan groot dat je het interessant vindt wat het vermogen van Edwin van der Sar is. Dit is dan ook precies de reden waarom wij research hebben gedaan naar het vermogen van Edwin van der Sar. We hebben dan ook een goed beeld kunnen scheppen van het vermogen van Edwin van der Sar. 

We hebben heel wat bedragen gebruikt. De bedragen die we hebben gebruikt zijn geen officiële bedragen. Het zijn dan ook altijd schattingen. Aan de hand van de schattingen hebben we een goed beeld gekregen wat Edwin van der Sar precies voor een vermogen heeft. Omdat het schattingen zijn, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Wij kunnen niet exact weten wat de inkomsten zijn.

Edwin van der Sar, wie is dit precies?

Iedereen heeft vast wel eens gehoord van Edwin van der Sar. Wie is dit precies? Edwin van der Sar is een celebrity die geboren is op 29-10-1970. De geboorteplaats van Edwin van der Sar is Voorhout, The Netherlands. De nationaliteit van Edwin van der Sar is Nederlandse.

Edwin van der Sar is bekend van Voetbalwereld / directeur van AFC Ajax. Hierdoor kennen de meeste mensen Edwin van der Sar ook wel. Edwin van der Sar werkt als . Uiteraard is dit niet het enige wat Edwin van der Sar heeft gedaan. Vroeger deed Edwin van der Sar . Doordat Edwin van der Sar Voetbalwereld / directeur van AFC Ajax heeft gedaan, is Edwin van der Sar bekend geworden.

Wat is het vermogen van Edwin van der Sar?

Na veel research gedaan te hebben, hebben we een schatting van het vermogen van Edwin van der Sar kunnen maken. Alle bedragen die Edwin van der Sar door de jaren heen heeft verdiend, worden dan eenvoudig bij elkaar opgeteld. Dit vermogen is natuurlijk ontstaan doordat Edwin van der Sar als werkt.

Het is een schatting wat Edwin van der Sar precies verdient heeft. Edwin van der Sar heeft in deze tijd natuurlijk ook geld uitgegeven en misschien wel meer verdient dan dat wij weten. Het vermogen moet hierdoor altijd een schatting blijven, omdat wij hier geen compleet beeld van hebben.

Wat verdient Edwin van der Sar per jaar?

Wanneer je een schatting hebt van het vermogen van Edwin van der Sar, kun je ook berekenen wat Edwin van der Sar per maand verdient. Dit varieert uiteraard wel per maand, omdat niet elke maand hetzelfde bedrag verdient wordt. Het geschatte jaarlijks inkomen van Edwin van der Sar is Onbekend.

Dit beeld hebben wij compleet kunnen maken door de verschillende bronnen de we hebben. Het is altijd een schatting en wij weten dus niet precies wat Edwin van der Sar verdient. Aan de hand van de informatie die wij krijgen, kunnen we altijd uitrekenen wat Edwin van der Sar ongeveer zal verdienen. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. 

Hoeveel verdient Edwin van der Sar iedere maand?

Het jaarlijks inkomen van Edwin van der Sar is geschat op een bedrag van Onbekend. Dit is voor ons erg eenvoudig om per jaar uit te rekenen. Je deelt dan het jaarlijksinkomen gewoon door 12. Hierdoor kun je berekenen wat Edwin van der Sar per maand zal kunnen verdienen.  Het maandelijksinkomen van Edwin van der Sar zal ongeveer Unknown kunnen zijn.

Dit is een schatting die we aan de hand van de bekendheid van Edwin van der Sar hebben kunnen maken. Verder verdient Edwin van der Sar natuurlijk vanuit . Per maand kan het sterk wisselen wat Edwin van der Sar precies verdient. Daarom kunnen wij alleen schattingen weergeven door naar het vermogen van Edwin van der Sar te kijken.

Hoe kennen we Edwin van der Sar?

Edwin van der Sar kennen we van Voetbalwereld / directeur van AFC Ajax. Dit is dan ook de reden dat heel wat mensen Edwin van der Sar kennen. Doordat Edwin van der Sar bekend is geworden, gaan mensen op onderzoek uit naar het vermogen van Edwin van der Sar. Alles wat je over een celebrity kan vinden, vinden mensen al snel erg interessant.

Wat is het algehele vermogen van Edwin van der Sar?

We zijn uiteraard allemaal nieuwsgierig naar het algehele vermogen van Edwin van der Sar. Het vermogen wat wij uit onze bronnen hebben op kunnen maken is €32 miljoen. Dit is het vermogen wat Edwin van der Sar waarschijnlijk met alle werkzaamheden als heeft verdiend.

Het is goed om te onthouden dat Edwin van der Sar nooit heeft vertelt wat er verdient wordt. Hierdoor is alles wat wij hier aan cijfers vaststellen een schatting. De meeste bekendheden zullen niet zo snel vertellen wat ze verdienen. Daarom kunnen hier geen rechten aan ontleed worden.

Andere bekende celebrity's: