De tuin zijn we vandaag de dag als het verlengstuk van de woning gaan zien. Daarom moet het ontwerp van de buitenruimte net zo trendy zijn als het interieur. Ga je binnenkort het ontwerp van de tuin een keer goed onder handen nemen? Houd dan altijd rekening met een aantal belangrijke elementen, zoals het verrijken van de tuin met voldoende groen. Hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dan is het toevoegen van een of meerdere bomen zeker het overwegen waard. Wat voor bomen trendy zijn op dit moment, en dus zeker een leuke verrijking zijn voor je eigen tuin, lees je hier. Wie weet geef je binnenkort je tuin al een leuke metamorfose met de meest trendy keuzes van dit moment.

Kies voor leuke bomen die het hele jaar door een mooie kleur behouden 

Op het gebied van bomen voor in de tuin is er vandaag de dag gelukkig erg veel mogelijk. Denk daarbij aan een Japanse esdoorn kopen. Probeer altijd op zoek te gaan naar een of meerdere bomen die het hele jaar door een mooie kleur behouden. Denk daarbij aan een mooie groene kleur in de winter, een warme bruine kleur in het najaar en de kleurrijke bloeitijd in het seizoen. Heb je op dit moment al een sterke voorkeur voor het planten van bepaalde bomen bij jou in de tuin?

Stem het type boom goed af op de stijl bij jou in de tuin 

Als je nieuwe bomen uit gaat zoeken, zoals een magnolia boom kopen, is het slim om van tevoren een bepaalde stijl voor jezelf te bepalen. Ga je graag voor boho? Klassiek? Of modern? Het zijn slechts een paar voorbeelden van stijlen waar je voor je eigen tuin uit kunt kiezen. En door ook meteen een bepaald kleurenpalet uit te zoeken, ga je erg gericht op zoek naar de mooiste bomen, bloemen en planten. 

Laat de kleur van de boom terugkomen in een of meerdere woonaccessoires in de tuin 

Tip! Ga ook meteen op zoek naar een of meerdere leuke woonaccessoires. Dit tilt de sfeer van de tuin namelijk meteen naar een hoger niveau. En door de kleur van de accessoires overeen te laten komen met de bomen in de tuin, zorg je voor een perfect totaalplaatje. Ga je binnenkort al een keer aan de slag met het transformeren van je eigen tuin?