In onze huidige digitale wereld zijn telefoons onmisbaar geworden, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik. In de zakelijke wereld is het hebben van een bedrijfstelefoon erg belangrijk om het werk en priv√© gescheiden te houden. Twijfel je er als ondernemer nog over om een bedrijfs telefoon aan te schaffen omdat het weer extra kosten met zich meebrengt? In dit artikel delen we vier handige tips om op een goedkope manier een bedrijfstelefoon te vinden om de stap kleiner te maken. 

Vergelijk verschillende aanbieders

Een goede manier om de goedkoopste telefoon aanbiedingen te vinden, is door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn talloze telecombedrijven die interessante deals hebben voor zakelijke gebruikers. Neem de tijd om de verschillende aanbieders en hun prijzen te onderzoeken. Let hierbij niet alleen op de kosten van de telefoon zelf, maar ook op de maandelijkse abonnementskosten en eventuele extra’s zoals data- en belbundels. Ga in contact met verschillende providers om meer te leren over hun aanbiedingen en bundels. 

Overweeg een sim only abonnement

Een Sim Only abonnement kan een goede optie zijn als je al in het bezit bent van een telefoon die nog prima werkt. Bij een sim only abonnement krijg je alleen een simkaart met belminuten, sms’jes en/of data, zonder dat je een nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een abonnement waarbij je ook een telefoon krijgt. Vergelijk de prijzen van sim only abonnementen en kijk of dit een voordelige optie is voor jouw bedrijf.

Bekijk speciale zakelijke aanbiedingen

Veel telecombedrijven hebben speciale aanbiedingen voor zakelijke klanten. Deze aanbiedingen kunnen extra voordelen en kortingen bieden ten opzichte van reguliere consumenten abonnementen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis telefoon bij het afsluiten van een zakelijk abonnement of korting op de maandelijkse kosten. Bekijk de websites van verschillende aanbieders en informeer naar de mogelijkheden voor zakelijke gebruikers.

Ontdek de voordelen van Youfone

Bijna iedere telefoonprovider biedt zakelijke abonnementen aan, net als de provider Youfone. Youfone biedt zowel Sim Only abonnementen als abonnementen met telefoon aan. Met hun scherpe tarieven en flexibele contracten kunnen ze een goede keuze zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar de beste deals zonder ergens aan vast te zitten. Bovendien heeft Youfone een betrouwbaar netwerk en goede klantenservice, wat belangrijk is voor een zakelijke telefoon.

Youfone biedt verschillende abonnementen aan met verschillende hoeveelheden data, belminuten en sms’jes. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past. De provider biedt regelmatig speciale aanbiedingen en korting aan, waardoor je nog voordeliger uit bent.