Het gebruik van de auto wordt steeds duurder, waardoor veel mensen op zoek gaan naar een alternatief om mee naar werk te gaan. Deze is vaak lastiger gevonden, omdat veel mensen er niet van houden moeite te moeten doen om ergens te geraken. Toch zijn er verschillende opties te vinden. In deze blog vergelijken we er drie, waardoor jij de keuze makkelijker kunt maken. Laat je inspireren!

1. Scooter

Wil jij niet inleveren op het gebied van stijl wanneer je naar werk gaat, dan is de scooter perfect. Hiermee kun je niet alleen grote afstanden overbruggen, je ziet er ook nog eens erg goed uit. Het grote voordeel van een scooter t.o.v. een auto is dat je veel minder hoeft te betalen voor parkeerkosten. Een scooter is een stuk kleiner en daardoor veel eenvoudiger kwijt te raken, waardoor je slim kunt besparen. Toch moeten we hierbij wel zeggen dat je alsnog benzinekosten maakt, dus moet je voor jezelf bepalen of je genoeg bespaart.

2. Fiets

Vind jij het niet erg om zelf iets te moeten doen om op je werk te geraken, dan is de fiets de perfecte optie. In Nederland is fietsend naar werk een erg logische optie: er zijn overal fietspaden te vinden, waardoor op je werk aankomen altijd mogelijk is. Daarnaast is fietsen natuurlijk ook nog eens heel gezond en geheel kostenvrij. Het is zelfs mogelijk om de fiets te combineren met de trein, waardoor je op werkelijk elke locatie in Nederland met dit vervoersmiddel kunt komen.

3. Elektrische fiets

Misschien waren we toch wat te optimistisch met de fiets. Je woont op een afstand die te kort is voor de trein, maar te lang om te fietsen. De perfecte middenweg in dit geval is de elektrische fiets. Deze is van alle voordelen voorzien die een fiets heeft, maar kost jou minder moeite. Je wordt geholpen met trappen, waardoor je hoge snelheden aantikt zonder moeite. Zo ben jij binnen no-time op je werk!

K-parts.nl

Voor al deze vervoersmiddelen geldt dat veiligheid te allen tijde vooraan staat. Daarom is het goed om af en toe een controle uit te voeren. Merk je dat er iets niet helemaal functioneert zoals jij het graag zou zien, neem dan eens een kijkje op k-parts.nl! Hier vind je onderdelen voor alle vervoersmiddelen die hierboven zijn benoemd, zodat het altijd mogelijk is om op je werk te geraken. Succes!